Виляреал се наложи над Алмерия с 2:0 като гост в

...
Виляреал се наложи над Алмерия с 2:0 като гост в
Коментари Харесай

Виляреал спечели трудната визита на Алмерия

Виляреал се наложи над Алмерия с 2:0 като посетител в мач от 24-ия кръг в испанската Ла Лига. Попаденията за „ жълтата подводница “ бяха дело на Жерар Морено и Хосе Луис Моралес. След този триумф Виляреал се изкачи до 6-а позиция с актив от 37 точки, до момента в който Алмерия продължава да се бори за своето оцеляване, намирайки се на 17-о място с 25 точки.

Двубоят стартира с напън от страна на домакините. В 5-ата минута Лео Баптистао засече центриране в наказателното поле на Виляреал и шутира отблизо разстояние, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

През второто полувреме Виляреал се засилва, а в 76-ата минута доближи и до първото си попадение, когато Самуел Чукуензе откри Жерар Морено, който от наказателното поле прати топката в горния ляв ъгъл на вратата, не оставяйки никакви шансове на Диего Марино да отрази.

Две минути преди приключването на постоянното време Чукуензе центрира в наказателното поле, където Хосе Луис Моралес засече топката в долния десен ъгъл на вратата, с цел да удвои задатъка на Виляреал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР