Виляреал победи с 1:0 Аустрия Виена в гостуването си в

...
Виляреал победи с 1:0 Аустрия Виена в гостуването си в
Коментари Харесай

Виляреал си гарантира продължаване в Лигата на конференциите след късен гол

Виляреал победи с 1:0 Аустрия Виена в гостуването си в Австрия в мач от група С на Лигата на конференциите. Голът за испанците означи Николас Джаксън, който се появи като запаса.

Първото полувреме бе и от двата тима внимателно и отсъстваха чистите голови положения. Виляреал владееха повече топката, само че това не им носеше необикновен триумф. Единственият прецизен удар през първата част бе на сметката на Аустрия Виена.

През второто полувреме двата тима не предложиха нещо друго. Преобладаваше борбата в средата на терена, въпреки и фаловете да бяха под 10. Все отново, в 87-та минута Виляреал съумя да доближи до попадение. Хосе Моралес даде страховит пас на Николас Джаксън, който я пое в наказателното поле и осъществя с акуратен удар, с цел да донесе трите точки на " жълтата подводница " V

С тази победа Виляреал си обезпечи излизане от група С на Лигата на конференциите, като испанците след 4 мача са с актив от 12 точки, до момента в който Аустрия Виена е финален с едвам един пункт на сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР