Виляреал обяви, че полузащитниците Бруно Сориано и Санти Касорла ще

...
Виляреал обяви, че полузащитниците Бруно Сориано и Санти Касорла ще
Коментари Харесай

Две легенди се сбогуват с испанския футбол

Виляреал разгласи, че полузащитниците Бруно Сориано и Санти Касорла ще изоставен клуба след последния мач от сезона в Ла Лига против Ейбар в неделя.

" Ще бъде доста особено, защото ще бъдем до последния миг с Бруно, откакто преживяхме на практика всичко в този клуб ", сподели Касорла в взаимно изявление със Сориано.

36-годишният капитан Сориано е прекарал цялата си кариера във Виляреал и разгласи, че се отдръпва от футбола след травма на коляното, поради която не игра три години, преди да се завърне на терена предишния месец.

" Бих желал да бъда тук през целия си живот, само че всичко би трябвало да завърши. От в този момент ще бъда почитател номер 1 на Виляреал. Този клуб постоянно ще бъде част от живота ми ", сподели Сориано.

Касорла също стартира кариерата си в клуба. Той игра там девет сезона, след което носеше екипите на Рекреативо, Малага и Арсенал, преди да се завърне във Виляреал през 2018 година след поредност от проблеми с глезена.

Испанските медии оповестиха, че 35-годишният испански национал може да премине в катарския Ал Сад, където старши треньор в някогашният халф на Барселона и на Испания Чави Ернандес. " Имал съм доста съотборници, само че Касорла е най-хубавият, с който съм играл ", добави Сориано.

This season will be unforgettable for many reasons...

It's a shame we couldn't enjoy the end of it together with the fans.

#YellowsLegends #LlegendesGroguetes#VillarrealEibar pic.twitter.com/o1DyrCPj0h
— Villarreal CF English (@Eng_Villarreal) July 18, 2020
Виляреал си обезпечи място в Лига Европа през идващия сезон, само че би трябвало да победи Ейбар, с цел да подсигурява, че ще приключи пети в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР