Виляреал обмисля възможността да си върне защитника Ерик Байи от

...
Виляреал обмисля възможността да си върне защитника Ерик Байи от
Коментари Харесай

Виляреал иска да си върне Ерик Байи

Виляреал обмисля опцията да си върне бранителя Ерик Байи от Манчестър Юнайтед. 26-годишният защитник загуби титулярното си място на " Олд Трафорд " откакто бе преследван от травми, тъй че няма да е изненада, в случай че реши да се завърне на " Естадио де ла Серамика ".

Байи остави положителни усещания с екипа на " Жълтата подводница ", където игра година и половина. Той бе притеглен от Еспаньол против 5,7 млн. евро през зимата на 2015 година и записа 47 мача за Виляреал. С положителните си игри той убеди Жозе Моуриньо да го вземе на " Олд Трафорд " през 2016 година.

В първия си сезон в Юнайтед котдивоарецът изигра 38 мача и оказа помощ на тима да завоюва Купата на Лигата и Лига Европа. Впоследствие обаче травмите го извадиха от строя, а през този сезон той е изиграл едвам един мач като титуляр в Премиър лийг.

От Виляреал считат да се възползват от обстановката и да опитат да върнат Байи в редиците си. Испанците се надяват, че цената на играча е паднала фрапантно и ще могат да си го върнат много по-евтино от 33 милиона евро, колкото получиха при продажбата му на " Червените дяволи "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР