Вилиан е поискал от Челси да му позволи да се

...
Вилиан е поискал от Челси да му позволи да се
Коментари Харесай

Вилиан моли Челси да го пусне да се прибере в Бразилия

Вилиан е изискал от Челси да му разреши да се прибере в родината си Бразилия, където е фамилията му. Играчът е в Лондон, до момента в който жена му Ванеса и дъщерите му Валентина и Мануела са в Южна Америка. Първенството в Англия е спряно до 30 април и футболистът желае да получи позволение от клуба да отиде в Бразилия.

" В момента съм самичък. Жена ми и дъщерите ми са в Бразилия. Бях направил проект. Те отидоха по-рано, а след почивката имах намерение и аз да отида. Сега ревизирам дали имам позволение от клуба ", показа Вилиан пред бразилска телевизия.

" Обясних обстановката и се пробвам да получа позволение. Чух, че играчи от други клубове също се прибират в Бразилия, с цел да бъдат до фамилиите си в този миг ", добави той.

Chelsea star Willian has asked the club's permission for him to return to his native Brazil in order to be with his family amid the coronavirus outbreak. #CFC pic.twitter.com/egMsFYvHW3
— The Blues (@TheBlues___) March 20, 2020
Бразилският национал призна, че му е мъчно да поддържа форма по време на изолацията: " Колкото повече стоим неподвижни, толкоз повече губим форма. Аз съм у дома от шест дни и тук няма доста благоприятни условия да върша упражненията, които желая. В постройката ми има фитнес, само че не мога да вървя там, би трябвало да заставам у дома.

Това затруднява обстановката, само че е за положително. Трябва да мислим за хората. Когато всеки направи това, което е нужно, всичко ще свърши. Това са сложни времена за всички. Трябва да се поддържаме ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР