Виктория, Велина, Пламен и Димитър са дългогодишна част от екипа

...
Виктория, Велина, Пламен и Димитър са дългогодишна част от екипа
Коментари Харесай

Добрите продуктови познания са определящ фактор при гаранцията за качество в Kaufland България

Виктория, Велина, Пламен и Димитър са дългогодишна част от екипа на Kaufland България и през днешния ден са едни от най-ключовите експерти, които подсигуряват качеството на продукцията в комерсиалната верига. Те са така наречен обучители „ Свежест “, квалифицирани да образоват екипите във всеки хипермаркет по какъв начин да се грижат вярно за свежестта на продуктите от приема до покупката.
Познават радикално високите критерии за качество, които компанията постанова и знаят по какъв начин да ги ползват дейно в интерес на клиента, тъй като преди да заемат тази служба през днешния ден, те самите са работили на всички основни позиции – от редови чиновник, през началник отдел до заместител шеф в разнообразни филиали на компанията в страната.
„ Никога не вършим компромис с качеството, тъй като се ръководим от максимата, че предлагаме на нашите клиенти единствено това, което персонално сме пробвали и предлагаме. За да го препоръчаме, ние би трябвало да познаваме добре характерностите на качествената продукция – да вземем за пример от това по какъв начин да я окачествим вярно при банкет в склада, през това на какъв брой градуса да изпечем тестените произведения в пекарната ни по този начин, че да са свежи през целия ден, до това какъв брой фино режем сушените салами и на каква температура ги съхраняваме в свежата ни витрина. За всичко има критерии, които би трябвало да се съблюдават и по тази причина образованието е толкоз основен инструмент “, споделя Димитър.
Разпределени по райони, досега четиримата са обучили общо 60 екипа – по един във всеки обект на Kaufland в страната, чиято роля е основна по целия път на свежите артикули в хипермаркета - от приема, през вярното предпазване и сигурност на храните, до регулярното поддържане на свежестта им след излагането им за продажба.

„ Важна цел на образованието е всеки чиновник, който работи със свежа стока, да обогати продуктовите си знания по този начин, че да може да съветва клиента още по-професионално. Тази процедура съществува през цялото време на компанията у нас, като образованията са наложителни за всеки екип – нов или към този момент действителен, актуализират се непрестанно и се повтарят регулярно през годината. В допълнение всеки от нас следи и дали наученото се ползва вярно по отношение на критериите, като единствено за 2019 година сме създали общо над 700 рутинни вътрешни инспекции в обектите ни в цялата страна “, добавя Пламен.
Експертизата си четиримата допълват и актуализират регулярно няколко пъти в годината благодарение на експертите от Аграрния университет в Пловдив, дълготраен сътрудник на Kaufland България. През същите образования минават управителния състав на всеки хипермаркет, както и чиновниците, които дават отговор за качествения надзор на продукцията при приема й в централния склад на компанията.

„ Разбира се, с изключение на експертизата, за нас като обучители е доста значимо да бъдем и положителни психолози. Целта ни не е просто да покажем кое по какъв начин се прави, а да разбираем за какво е значимо, да ги вдъхновим постоянно да се стремят към високото качество – както на това, което продават, по този начин и в метода, по който обслужват клиентите. От персонален опит знаем, че това с изключение на отлични резултати, носи и персонална задоволеност от умело свършената работа “, споделя Виктория.
Качеството е политика, която Kaufland България постанова през цялото време на компанията у нас и е нещо, с което не прави компромис. Освен високите условия за качество, които има към производителите, с които си партнира, комерсиалната верига създава и ползва многостепенен външен и вътрешен първокласен надзор по цялата верига на доставка и във всяка продуктова категория, която предлага на крайния клиент. Осъществява го с помощта на потвърдения опит на своите специалисти, като държи продукцията да бъде регулярно проверявана и от самостоятелни локални и интернационалните лаборатории.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР