Виктория Томова се изправя срещу световната №3 Джесика Пегула във

...
Виктория Томова се изправя срещу световната №3 Джесика Пегула във
Коментари Харесай

На живо: Виктория Томова – Джесика Пегула 0-4


Виктория Томова се изправя против международната №3 Джесика Пегула във втори кръг от WTA 1000 шампионата в Дубай. Мачът е втори в програмата на централния корт и е плануван за 12:15 ч.

За Томова това е трето следващо присъединяване в главната скица на WTA шампионат, откакто по-рано през месеца го направи в Линц и Доха. Първата ни ракета преодоля квалификациите в Дубай, а на старта на главната скица отстрани международната №48 Кая Канепи.

За Пегула това е първи мач в шампионата, като преди няколко дни американката игра край на WTA 500 конкуренцията в Доха, където загуби от Ига Швьонтек.

Коментар онлайн:

Томова съумя да сложи Пегула под известно напрежение в откриващия гейм, само че при 30-30 американката пласира два отлични бекхенда, които ѝ помогнаха да завоюва подаването си. Макар да сподели съмнения при навлизанията си навътре в корта, международната №3 стигна до първия брейкпойнт в мача след бекхенд в мрежата от страна на българската тенисистка. Томова пласира форхенд наоколо до главната линия, като в началото топката бе отсъдена като добра, само че Пегула изиска разглеждане с „ ястребово око “. То сподели, че офанзивата на българката е била навън и пробивът стана факт.

Американката продължи да бъде по-ефективна в дългите надигравания от главната линия, като по този метод затвърди брейка и поведе безапелационно с 3-0, въпреки да позволи първата си двойна неточност в дуела.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР