Виктория Томова не впечатли с изявите си на трева по

...
Виктория Томова не впечатли с изявите си на трева по
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Виктория Томова срещу WTA шампионка на Уимбълдън

Виктория Томова не впечатли с изявите си на трева по време на подготвителните шампионати преди Уимбълдън, само че през вчерашния ден съумя да реализира една от най-големите победи в кариерата си, надигравайки сложена тенисистка за първи път в Шлема. Нашето момиче съумя да реализира поврат над международната №27 Бернарда Пера и да си обезпечи място във втория стадий на Откритото състезание на Англия, където ѝ следва среща с локалната представителка Кейти Болтър.

В момента британката се намира на 89-ата позиция в международната класация и е покрай върховото за себе си 77-о място, откакто единствено преди няколко седмици се поздрави с трофея на шампионата на трева в Нотингам. В единствения дуел посред им до този миг победителка излиза нашата сънародничка, откакто представителката на Обединеното кралство се отхвърля след първия сет.

Предстоящият конфликт сред Томова и Болтър е трети по стратегия на корт №12 и ще стартира, откакто бъде доиграна срещата сред Матео Беретини и Лоренцо Сонего, като това би трябвало да се случи към 16:30 часа българско време. Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате изявите на първата ни ракета при дамите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР