Виктория представи своя видеоклип към песента „alright. Това е първият

...
Виктория представи своя видеоклип към песента „alright. Това е първият
Коментари Харесай

Представителката ни на Евровизия 2021 - певицата Виктория с ново видео

Виктория показа своя видеоклип към песента „ alright ". Това е първият ѝ музикален план след българската ария на Евровизия 2020 „ Tears Getting Sober ", която имаше своята премиера при започване на март. Новата ѝ ария е основана по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи обръщение за вяра и ново начало.



Клипът е осъществен от екипа на Four Elementz, които сътвориха и музикалното видео към песента на Виктория за Евровизия 2020, и е сниман в Бургас и Приморско. Снимките се организират на две местоположения - в новата многофункционална зала " Арена Бургас ", която би трябвало да бъде приключена тази година и на красивия плаж „ Перла " в Приморско.

Виктория, която е ко-режисьор на новото видео, споделя за песента: „ alright е отдадена на хората, които се изправят пред ежедневни компликации и са в непрекъснато търсене на положителното в себе си. "

В същото време екипът на Виктория към този момент работи по акцията на България за Евровизия 2021. Първата стъпка от нея ще е провеждането на интернационален музикален лагер за основаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през летните месеци. Виктория беше един от любимците за победа на състезанието Евровизия 2020 преди събитието да бъде анулирано поради пандемията от ковид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР