Виктория получи награда за най-добър артист на 2020-а от европейското

...
Виктория получи награда за най-добър артист на 2020-а от европейското
Коментари Харесай

Виктория стана европейски артист №1

Виктория получи премия за най-хубав актьор на 2020-а от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на самостоятелното радио, което излъчва европейска музика и песни от състезанието Евровизия целогодишно. Младата певица трябваше да получи своята премия в Берлин, където е главният офис на станцията, само че невъзможността за пътешестване принуди уредниците да ѝ изпратят кристалната статуетка в София.

Виктория не скри насладата си в обществените мрежи: „ Може би по фотографията си проличава щастието ми от това, че завоювах премията на ESC Radio за най-хубав актьор (жена) от Евровизия 2020! Щастлива съм, че трудът на екипа ми беше оценен. Готвим се с цялостна мощ за идната година! “



Това не е първото интернационално отличие, което Виктория получава тази година. Българката беше огромният любимец за победа на състезанието Евровизия 2020 преди събитието да бъде анулирано поради пандемията от ковид. Виктория получи премията на феновете на интернационалната телевизия Out TV и завоюва едно от най-оспорваните онлайн гласувания на Eurovision Online.

В края на юни Виктория показа своя видеоклип към песента „ alright ”. Това е първият ѝ музикален план след българската ария на Евровизия 2020 „ Tears Getting Sober ”. Новото парче е основано по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари и носи обръщение за вяра и ново начало.  



Екипът на Виктория към този момент работи по акцията на България за Евровизия 2021. Това включва и провеждането на интернационален музикален лагер за основаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през август.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР