Виктория планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа

...
Виктория планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа
Коментари Харесай

Варненката Виктория с поредица от 12 онлайн концерта в месеците преди Евровизия 2021

 Виктория възнамерява поредност от онлайн концерти в новата интернационална платформа Sessions. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 ще зарадва почитатели си с 12 едночасови музикални осъществявания в идващите месеци, което ще е самобитно онлайн промо турне за състезанието Евровизия 2021, който ще се организира през май месец идната година.  

Първият концерт е довечера от 21 часа българско време и феновете на музиката ще могат да го проследят в нейната публична страница в Sessions. 

Виктория споделя за идните музикални участия: " Много се веселя, че ще имам опция да изнеса поредност от концерти за всички, които ме поддържат на Евровизия. За страдание, ние артистите имаме все по-малко благоприятни условия да се срещаме с публиката, а това на мен доста ми липсва. Концертите със Sessions ще ми разрешат тъкмо това – да имам пряк контакт с моите почитатели от целия свят и да ги развеселявам с моята нова музика. “ 

Концертът можете да гледате довечера от 21 часа на адрес: https://sessionslive.com/VICTORIA759

Следващите дати за онлайн концертите на Виктория ще бъдат обявявани поетапно в нейните профили във Facebook и Инстаграм. Ограниченията за пътешестване и събиране на публични места са повода от ден на ден актьори да се извърнат към различната форма на онлайн концерти. За Виктория това е извънредно значимо, тъй като българските представители на Евровизия всяка година  взимат присъединяване в интернационалните промо концерти преди състезанието, чието осъществяване през 2021 година е под въпрос поради пандемията от ковид. Организаторите на Евровизия 2021 обаче работят интензивно за провеждането на състезанието през май и подсигуряват, че той ще се случи.  

През юли Виктория получи премия за най-хубав актьор на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на самостоятелното радио, което излъчва европейска музика и песни от състезанието Евровизия целогодишно. В края на месец юни певицата показа и своя нов видеоклип към песента " alright ".

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР