Виктория Петрова успя да си издейства няколко дена отпуск и

...
Виктория Петрова успя да си издейства няколко дена отпуск и
Коментари Харесай

Мъка в bTV! Ефирът опустя без любима водеща СНИМКА

Виктория Петрова съумя да си издейства няколко дни отпуск и го прекара в родната Варна, вместо по гръцките острови като множеството си сътрудници.

Първата си отмора за сезона обаче новинарката не показа с обичания си Красен Кралев, защото той има неотложни задължения. Водещата предпочела да се прибере и да прекара малко време с майка си, за която не й остава време.

От години се знае, че родителите й са разведени и по тази причина Виктория гледа всяка свободна минута да посвещава на майка си, с цел да не се усеща дамата самотна.

Заради юлските жеги двете дами се отказали да плажуват и вместо това се отдали на приятни разходки по прохладните морски алеи на Варна. Петрова има да изразходва отпуска и от предходната година.

Тогава тя се жертва и не почива нито ден, беше непрекъснато на промяна, с цел да покрива сътрудниците си отпускари. Причината и тогава да не стигне до плажа беше министър Кралев и неговите задания. Той беше толкоз ангажиран, че не откри време за отпуск и отмора с красивата си половинка, написа Ретро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР