Виктория Петрова шокира зрителите с подозрителен корем, май водещата чака

...
Виктория Петрова шокира зрителите с подозрителен корем, май водещата чака
Коментари Харесай

бТВ загадка: Бременна ли е Виктория Петрова

Виктория Петрова шокира феновете с недоверчив стомах, май водещата чака бебе. Снощи Виктория Петрова се появи в новините с наедряло коремче. Новинарката едвам бе съумяла за закопчее копчето на аленото си сако. Стомахът й напираше под тясната дреха.

Май хубавицата от новините на бТВ е бременна шушукат нейните сътрудници из коридорите на медията. Дори феновете от новинарската публика станаха очевидци, че когато тяхната фаворитка се изправи да изясни на таблото следващата оригиналност стомахът й напряко щеше да изскочи отдолу под тоалета й. А дупето й напълно се е наляло.

Някои считат, че по празниците Вики е прекалила с храната и по тази причина е пуснала стомах. Други обаче са на мнение, че напряко си е бременна. Време й е към този момент да си има бебе. Не е в първа младост и би трябвало да се задоми както направиха нейните някогашни половинки.

От кого е бременна красивата варненка е забулено в цялостна тайнственост. Отдавна е известно, че тя и спортния министър Красен Кралев имат интимна връзка. Но съгласно клюките из жълтите медии те ту са дружно, ту са се разделили. Така, че не излиза наяве министърът ли ще е щастливият баща, предават от електронното издание за всемирски вести blife.bg.

тагове бременна виктория петрова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР