Виктория Коева попадна за първи път в състава на женския

...
Виктория Коева попадна за първи път в състава на женския
Коментари Харесай

Волейболистката Виктория Коева: Бях изненадана, че съм повикана в националния отбор, усещането е уникално

Виктория Коева попадна за първи път в състава на женския народен тим на България по волейбол.



Селекционерът на „ лъвиците " Лоренцо Мичели повика състезателки, които това лято взеха присъединяване в националния отбор до 19 години.

Предстоящата олимпийска подготовка в Токио (Япония) е сред 16 и 24 септември. България ще играе против тимовете на Белгия, Турция, Бразилия, Япония, Перу, Аржентина и Пуерто Рико.

Коева споделя пред формалния уебсайт на БФ по волейбол, че включването в националния отбор е отлична опция за всеки един играч да се потвърди.

" Усещането е неповторимо. Все отново, това е някакъв плод на цялата наша работа, която вършим през годината. За нас това е неповторима опция да се потвърждаваме. Много се радваме, че сме тук и ще се насладим оптимално. Започнахме подготовка с моя клуб Марица когато разбрах, че съм извикана. В един прелестен ден, напълно ненадейно получих имейл, видях повиквателнат и бях доста сюрпризирана ", разкрива младата волейболистка.

" Като цяло има и терзание, има и неспокойствие. Ние кипим и изгаряме доста да играем. Със сигурност вълнението надвива. Притеснението е до един миг, тъй като когато излезеш на игрището всичко изчезва. Мичели ни сподели, че за нас това е пътят. Ние младите би трябвало да мислим да се потвърждаваме и се надяваме в бъдеще да си намерим място в този тим и да представяме България ", споделя още Коева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР