Виктория Капитонова може и да не е голяма любимка на

...
Виктория Капитонова може и да не е голяма любимка на
Коментари Харесай

Секси ергенка: Виктория Капитонова кифлее по бельо, говори за силикон

Виктория Капитонова може и да не е огромна фаворитка на потребителите, само че не може да се отхвърли, че е хубава. Всички се чудим по какъв начин Людмила е още в " Ергенът ", само че за Виктория е повече от ясно. Напористите мацки са винаге тези, които си пробиват път. За тях се хващат слабите, които някак плуват с тях. Добрата вест е, че Люсмилка, както сама се написа в нета, ще се изпари доста скоро от предаването.

Не това обаче е главното, а едно от последните видеа на Капитонова в Instagram. Хитрата рускиня се плясна по долни дрехи, а това несъмнено предизвика вниманието на почитателите ѝ. Самонарекла се " потребна блогърка ", Виктория не се тормози да демонстрира стегнатото си тяло, за което поставя много грижи. Тренировките са несъмнено една от значимите дневни задания на Вики, която въпреки всичко би трябвало да притегля платежоспособни господа. Все отново обича скъпи дарове, а всеки мъж ги прави единствено на красиви дами.

Виж още: Зейн Малик е напряко неузнаваем след раздялата с моделката Джиджи Хадид 

 Instagram

Полезната блогърка може да не е наясно с доста обстоятелства за България, само че пък е повече от уверена в себе си. " Когато си удовлетворен от тялото си

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР