Виктория Капитонова е голямата победителка в тв реалитито Ергенът. Епизодът завърши

...
Виктория Капитонова е голямата победителка в тв реалитито Ергенът.
Епизодът завърши
Коментари Харесай

Ето коя грабна пръстена от Ергенът

Виктория Капитонова е огромната победителка в тв реалитито " Ергенът ".

Епизодът приключи с инфарктното решение на първия ерген на България - Виктор Стоянов.



Той избра Виктория пред Дениз.

Припомняме, че двете дами не бяха първичния избор на Виктор. Една от претендентките – Александра, реши да не одобри розата на Виктор и да напусне по лично предпочитание имението на любовта.

„ Допуснах толкоз доста неточности и тъкмо заради тази причина не желаех да позволявам последната, от която няма да има връщане обратно. От последните обстановки в нашето прелестно преживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в възприятията на Виктор, тъй като, когато трябваше да застане до мен, той награди експанзията с цвете. И съм толкоз сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук завърши “, изяснява претекстовете си Алекс. Решението ѝ остави Виктор безгласен, а Дениз и Виктория – изумени.

По време на последния епизод ергенът срещна майка си и брат си с претендентките. Дениз и Виктория организираха самостоятелни женски диалози с бъдещата си свекърва.

„ Виктория, заставам тук и без всякакво подозрение настоявам, че ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная в действителността! Затова, в символ на почитание, в символ на самопризнание, ще ти подаря последната роза в това премеждие. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предлагането ми да задълбочим възприятията си в действителния живот! “, бяха думите на Виктор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР