Виктория Христова-Начева, която работи като ст. експерт в звено „Транспорт

...
Виктория Христова-Начева, която работи като ст. експерт в звено „Транспорт
Коментари Харесай

Видими резултати! Гугутка от община Враца става шеф на „Тролейбусен транспорт“

Виктория Христова-Начева, която работи като ст. специалист в звено „ Транспорт и пътища “ на Община Враца, ще поеме управлението на сдружението до оповестяването на конкурс и избирането на нов шеф. Номинацията й провокира смях измежду експертите в сектора, защото общинската гугутка няма административен опит, не познава нормативната уредба и ще е същинско тестване за нея да се грижи за банкрутиралото дружество. Женицата е снаха на притежателя на автошкола „ Болярска цитадела “ Красимир Начев и това е единствената й действителна връзка с превоза.
До противоречивата рокада се стигна, откакто Общински съвет във Враца на свое постоянно съвещание, извършено в края на август, не избра за шеф на "Тролейбусен превоз " – Враца ЕООД Николай Вълков. Той беше препоръчан от комисия, определена с Решение № 755/30.04.2018 година на съвета, класиран преди всичко след извършен обществен асортимент за избор на шеф и възлагане ръководството на сдружението. След гръмкия неуспех, както и след множеството мнения в локалните медии и обществената мрежа, Вълков подаде молба за овакантяване
На идното съвещание на Общинския съвет следва да бъде взето решение за разкриване на процедура за осъществяване на обществен асортимент за избор на шеф на "Тролейбусен превоз "– Враца ЕООД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР