Виктория е стабилна, имаше сериозна психична травма. Тази сутрин беше

...
Виктория е стабилна, имаше сериозна психична травма. Тази сутрин беше
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на намушканото във влака Пловдив-Варна момиче

Виктория е постоянна, имаше сериозна психологична контузия. Тази заран беше добре. Пострадалата имаше главно 4 пострадвания. Има порезни рани сред ребрата, по главата, дясно бедро и лява длан. Днес момичето ще бъде оперирано в допълнение. Виктория е постоянна. Това съобщи пред камерите на Нова телевизия доцент Георги Арабаджиев, началник на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване на УМБАЛ „ Стоян Киркович”.

"След сигнал на място незабавно е отреагирал екип на полицията. Намерена е 21-годишна с порезни рани. Пътник от влака е задържал нападателя ", разкри старши Комисар Стоян Стоянов от ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора.

"В купето са били единствено причинителят и пострадалата. Все още се проверява, по данни не са се познавали преди случая ", сподели още той.

"19-годишният е арестуван, като е настанен в Държавна психиатрична болница в Раднево. Ако се откри, че е вменяем ще бъде притеглен като обвинен ", приключи окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР