Виктория- дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова, е на

...
Виктория- дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова, е на
Коментари Харесай

Дъщерята на Наталия Симеонова я гони по килограми

Виктория- дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова, е на път да задмине по тегло известната си майка. 20-годишната студентка по логика на психиката не се тормози да върви с къси поли, големи деколтета, които акцентират обилната й фигура,  написа Галерия.

Най-вероятно Вики е взела структурата на майка си, въпреки че на нейните години някогашната ТВ водеща се радваш на съвършени форми и минаваше за една от най-големите хубавици в родния шоубизнес. Проблемите идват по-късно, след раздялата с някогашния й брачен партньор Денис Ризов. Така и не можа да го прежали и с цел да не потъне в меланхолия, стартира да пие антидепресанти, които объркват хормоните й и тя стартира да натрупа кила.

Дъщеря й Вики няма нейните проблеми , само че като множеството девойки на нейната възраст постоянно хапва калоричния бургери и няма време за тренировки залата. Тя приключи влиятелни италиански колеж преди две години и в този момент, заляга над учебниците. Работи като гримьорка и дистрибутор на скъпа декоративна козметика.  Вики към този момент имам куп непрекъснати известни клиенти, които я ангажират за публични събития. Освен това момичето свири на разнообразни принадлежности и пее национални песни във вокална група „ Нуша “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР