Виктория Бекъм ще съди представители на кафене в английския Тайнсайд.

...
Виктория Бекъм ще съди представители на кафене в английския Тайнсайд.
Коментари Харесай

Виктория Бекъм защитава честта си чрез съд

Виктория Бекъм ще съди представители на кафене в британския Тайнсайд. В основата на случката е реклама: върху миниван, на фона на който се е снимал мениджърът, е залепен постер с карикатурно нарисувано изображение на слаба и непривлекателна госпожица, с надписи " Виктория Бекъм " и " икона на анорексията ".

Всичко това стои до слогана " Нашата пица е по-тънка от Виктория Бекъм ". Представители на Виктория показаха отвращение, че заведението си е разрешило тази реклама.

Според тях това е директна засегнатост както на самата Виктория, по този начин и на други слаби дами. Бекъм има желание да отбрани достойнството си по правосъден път, с цел да не разрешава недвусмислени смешки по собствен адрес и по адрес на външността си.

" Това удря по репутацията на Виктория, това е безусловно пренебрежение ", декларира неин представител. Мениджърът на заведението отговори с уверения, че компанията не е желала да обиди никого:

 Снимка 307391

" Ние искахме да се разбере, че проблемите с питателните нарушавания са доста съществено нещо, само че не желаеме да привличаме мощно вниманието върху хората, страдащи от този проблем...

Бихме желали нашите гости да възприемат тази реклама в подтекст... Анорексията и всичко обвързвано с нея е съществено нещо ", декларира мениджърът на Fish and Chips, представен от " Дарик ".

Но тази реклама не се хареса освен на Виктория, само че и на социална организация, която е уверена, че такова надменно отношение е неприемливо от страна на компанията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР