Виктория Бекъм може лесно да даде уроци, но и фино

...
Виктория Бекъм може лесно да даде уроци, но и фино
Коментари Харесай

Виктория Бекъм поздрави снаха си за рождения ден (Свекървата елегантно намекна на Никола кой кара влака в семейството – Снимка)

Виктория Бекъм може елементарно да даде уроци, само че и тънко да манипулира - Пош Спайс явно няма равна в това отношение, след години брак с най-красивия футболист в света, несъмнено няма подозрение в това.

Вчера, на 9 януари, Никола Пелц навърши 29 години, което, несъмнено, Вики означи в обществените си мрежи. Тя разгласява приветствие, в което написа, че Никола е най-хубавият танцов сътрудник и снаха, както и надарено момиче. По-нататък мадам Бекъм  спомена, че геният на Никола се крие в... изкуството да танцува със сандали на пясъка. Очевидно тънката подигравка на свекървата е, че тя не вижда Никола нито като актриса, нито като модел (както се нарежда богатото момичето). Тя е просто „ положително и надарено момиче ”.

Това си е чиста проба  арогантност и дарба да слага хората на мястото им. Така  зарадва почитателите на Бекъм. А те видяха, че с такова приветствие Виктория съумя освен да покаже своята мъдрост, само че и да подсети на снаха си коя е основната жена във  фамилията  на Дейвид Бекъм и кой управлява парада.

Източник:wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР