Виктория Бекъм изпитва носталгия по отминалите времена. През изминалия уикенд

...
Виктория Бекъм изпитва носталгия по отминалите времена. През изминалия уикенд
Коментари Харесай

Очарователна снимка на Виктория Бекъм като малка развълнува Инстаграм

Виктория Бекъм изпитва носталгия по отминалите времена. През миналия уикенд тя показа очарователна фотография от детството си, а до нея в колаж сложи фотография от живота си като фешън дизайнер сега. Изглежда призванието на Виктория от дребна е да се занимава с мода. На детската фотография виждаме по какъв начин Бекъм си играе с дъска за гладене, а на тази като пораснало момиче я виждаме в цялостния й искра, до момента в който работи в личното си ателие. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Май 17, 2020 в 10:49 PDT

Емоционалните постове не стопираха дотук. Дизайнерката показа и малко видео със фамилни мемоари, които е натрупала през годините. С него тя честити рождения ден на татко си, а под него пише: " Честит рожден ден, баща! Нямам самообладание да чествам персонално с вас, когато пандемията отмине. Ти си най-невероятният татко, дядо, брачен партньор и другар. Всички те обичаме доста ". Изглежда, че Виктория не е единственият член от фамилията, който е бил в музикална група. Баща й е бил част от The Soniks.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Май 18, 2020 в 1:36 PDT

Семейство Бекъм продължиха да се занимават с изкуство и по време на карантината. Виктория показа фотография на Харпър, която рисува блестящо жълти рапични полета и показа:

" Щастливата Харпър откри креативно ентусиазъм! Имаме толкоз огромен шанс, че тази събота можем да се насладим на слънцето. Дано всички сте в сигурност със фамилиите си ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Май 16, 2020 в 6:14 PDT
 Виктория Бекъм: " Дрехите не би трябвало да вършат живота ни сложен "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР