Виктория Бекъм изненада света с новата си модна линия. Бившата

...
Виктория Бекъм изненада света с новата си модна линия. Бившата
Коментари Харесай

Пълен обрат: Виктория Бекъм почна да шие дрехи за закръглени жени

Виктория Бекъм изненада света с новата си фешън линия. Бившата спайска сътвори облекла, предопределени особено за дами с обилни форми. Сред тях тя е присъединила и рокли с голи плещи и топове с гол кръст.

" Най-накрая Виктория се осъзна. Моделите са страхотни и тя е доста горда от новата си сбирка ", отбелязва източник, непосредствен до Бекъм. " Отне ѝ известно време, само че най-малко се трансформира. "  
                             

И този път обаче тоалетите на Бекъм няма да са по джоба на всички нейни почитателки. И облеклата от новата ѝ сбирка не ще отстъпват по цена на другите ѝ модели, защото ще костват от порядъка на няколко стотици лири. Да напомним, че стилната компания на някогашната спайска се сблъска с финансови проблеми още от появяването си през 2008 година, от които тя мъчно успяваше да излезе.

Според специалисти, поради неуспехите си в стилния бизнес, брачната половинка на Дейвид Бекъм е затънала в задължения на стойност 54 милиона лири. 

До този миг 48-годишната дизайнерка правеше модели, предопределени най-вече за фини и слаби дами. Самата Вики, която е и майка на четири деца, поддържа тънкия си контур с безпределно изтощителни диети и непоколебим подготвителен режим. Виктория упорства, че желанието ѝ да бъде доста слаба е " старомодно ", макар че самата тя е прекарала огромна част от младостта си, грижейки се безрезервно за известната си стройна физика.

Говорейки за самочувствието и за новата си гама VB, 48-годишната някогашна певица от Spice Girls признава пред пред списание Grazia: " Старомодно отношение е да искаш да бъдеш в действителност слаба. Мисля, че дамите през днешния ден желаят да наподобяват по-здрави и обилни. Те желаят да имат гърди и дупе. Колкото по-пищни са, толкоз по-добре наподобяват в моите рокли ".
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР