Виктория Бекъм избра едно от най-любимите си горещи места в

...
Виктория Бекъм избра едно от най-любимите си горещи места в
Коментари Харесай

Вътре в луксозното свърталище на знаменитости, където Виктория Бекъм ще отпразнува своята 50-годишнина: Звездата ще се наслади на интимна семейна вечеря с приятели Гордън Рамзи и Ева Лонгория в лондонския частен членски клуб Oswald`s

Виктория Бекъм избра едно от най-любимите си горещи места в Лондон, с цел да отпразнува 50-ия си рожден ден, като дизайнерката ще се наслаждения на звездна вечеря в персоналния членски клуб на Oswald 

Upstairs' ресторантът, където Виктория и нейните другари ще вечерят в разкош, с цел да отбележат рождения й ден, разполага със стълбище, облицовано с рамкирани плакати, картини и портрети на кучета.

Ресторантът се гордее с цветна хармония, с шарени тапицирани столове, смела керамика по стените и кадифени възглавници икат.

Менюто, въодушевено от Южна Африка, и коктейлите с текила са любимец измежду гостите и Виктория евентуално ще се отдаде на един от дребното си пороци, чаша вино или две.

Източник сподели пред The ​​Mail предходната седмица, че Виктория е щастлива, че към нея ще се причислят и четирите й деца, в това число синът Бруклин, за нейния празник.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР