Виктория Бекъм е на 44 години и полага много стриктни

...
Виктория Бекъм е на 44 години и полага много стриктни
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Красотата е въпрос на дисциплина!

Виктория Бекъм е на 44 години и поставя доста прецизни грижи за себе си, с цел да резервира младостта си допустимо най-дълго.

Г-жа Бекъм се доверява на чиста, уравновесена диета, която обезпечава на тялото й всички нужни субстанции, а тънката й талия се дължи на доста придвижване. Виктория не търси оправдания, въпреки и да е заета бизнесдама, отпред на сполучлива фешън къща, както и майка на четири деца. Вижте по какъв начин се храни и по какъв начин спортува тя, с цел да наподобява по този начин.

Авокадо за сияйна кожа

Ето една страхотна загадка за хубост от обичаната ни Пош Спайс. В изявление за The Telegraph тя разкри, че яде авокадо всекидневно и съгласно нея на това дължи съвършения си загар. Здравословните мазнини в авокадото имат доста изгоди за кожата, а също така то съдържа и витамин Е, дружно с други значими антиоксиданти, забавящи процеса на стареене на кожата.

Здравословна закуска

Всяка заран Виктория пие на гладно две супени лъжици ябълков оцет. Тя е писала за това нееднократно в профила си в Instagram. След това дизайнерката подготвя витаминозно смути за себе си, което шеговито назовава “зеленото страшилище “. Рецептата е лесна и доста потребна: зелени ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и семена от чиа. След като изпие смутито си, Пош яде каша, формирана от зърнен микс – пшеница, ечемик, леща, спелта, съчетани с бадемово мляко.

Прием на доста зеленчуци и още потребни мазнини

За Виктория вярното хранене е метод на живот, само че и същинско наслаждение, тъй като по този начин се усеща ужасно. Вики обожава зеленчуци и постоянно употребява зелени храни, служещи й за гарнитура. А главното? Това е обичаната й сьомга, която също се старае да приема всеки ден. Дерматологът на Виктория е безапелационен, че каквито и проблеми да има с кожата, те изчезват след постоянната консумация на сьомга. Тази риба съдържа всички потребни мазнини, от които се нуждае организмът.

Витамини и хранителни добавки

Понякога питателните добавки дават на организма всичко, което постоянно ние сами не можем да му осигурим, даже и посредством вярната диета. Разбира се, всеки организъм е строго самостоятелен, по тази причина е най-добре да се посъветвате със експерт, с цел да разберете от какво имате потребност и би подобрило живота ви. Виктория е открила, че комплекс от хранителни добавки вършат чудеса със здравето и външния й тип.

 Виктория Бекъм: Красотата е въпрос на дисциплинираност!

Ежедневната “витаминна диета “ на дизайнерката включва колаген, комплекс от 22 типа аминокиселини и 28 минерала. Според Бекъм това просто не дава късмет на бръчките да се появят върху лицето й.

Спорт

Независимо какъв брой е ангажиран денят й, Виктория върви на крос всяка заран. Тя бяга по пет километра дневно, след което отива да потренира с персоналната си фитнес инструкторка Трейси Андерсън. Тренировката на Пош стартира в 6 сутринта и тя в никакъв случай не закъснява, нито пък я пропуща.

Тренировката за ръце на Виктория Бекъм

Да, несъмнено можем да завидим на дисциплината й. След толкоз доста утринна интензивност, тя подготвя закуска на децата си и ги води на учебно заведение. Важно е да отбележим, че Виктория не си почива от спорта даже през почивните си дни. Интересът й към тренировките е поддържан от многообразие. След утринния крос, тя пробва разнообразни извършения и постоянно трансформира фитнес рутината си. Също по този начин Виктория се любува и на групови тренировки в SoulCycle – известен фитнес компания в Лос Анджелис.

Стилистът на Виктория Бекъм показа тайната й за блестяща коса

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР