Викторио Ангелов от България ще се бори за симпатиите на

...
Викторио Ангелов от България ще се бори за симпатиите на
Коментари Харесай

Българин влиза в X Factor Финландия

Викторио Ангелов от България ще се бори за благосклонностите на жури и фенове в най-новото издание на X Factor – Финландия, написа „ Монитор “.

През 2014 година той стана един от тримата финалисти във финландското издание на The Voice Kids. Поредният сезон на формата в скандинавската страна потегля на 4 февруари по MTV3 Finland, само че поради суровите клаузи, които имат договорите на участниците, Викторио отхвърля да разкрие детайлности за явяването си на кастинга. "Нямам самообладание да разберете какво се е случило! Мечтая да съумея да пробия и по някакъв метод да популяризира България! " - единствено това разяснява Викторио, който от две години е възпитаник в музикалната гимназия Сибелиус в Хелзинки.

Младият реализатор е роден в Шумен и стартира театралната си кариера преди 12 години, когато майка му го завежда при музикалния възпитател Мариана Ставрева. "Тогава нямах концепция нито къде съм, нито какво се случва, а минимум какво следва ", спомня си той. На първия си урок изпял "Боряно, Борянке ", ария, научена в детската градина. С бял панталон и моряшка тениска Викторио прави дебюта си на сцената със "Старият капитан " на Тони Димитрова.

Преди 6 години фамилията на гласовитото момче се реалокира в Турку, Финландия, където изучавал фински в интеграционен клас. Музикалното му развиване било под въпрос, до момента в който момчето не среща вокалната педагожка от Русия Светлана Зеньова, която е негов наставник и до през днешния ден.

Тийнейджърът обаче освен продължава, само че прави и удар. Докато гледа телевизия, разпознава рекламата за The Voice of Finland Kids, взема решение да взе участие, намира човек, който да му преведе какво би трябвало да приготви и в последния ден от периода изпратил на уредниците аматьорско домашно видео с Have You Ever Seen The Rain на Creedens. В риалити формата момчето съумя да си завоюва позиция във финалната тройка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР