Виктор Стоянов се превърна в горещ обект на желание за

...
Виктор Стоянов се превърна в горещ обект на желание за
Коментари Харесай

Бившата на Ергенът Виктор нагорещи мрежата

Виктор Стоянов се трансформира в парещ обект на предпочитание за участничките в шоуто " Ергенът ", само че имат ли шансове изобщо, откакто стана ясно коя е огромната му обич.

Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал много дами в живота си, само че единствено с няколко е стигал до продължителна връзка. Голямата му обич Христина Парова е известна фитнес инструкторка, която не стопира да провокира пожари с тялото и осъществяванията си в обществените мрежи. Не може да се отхвърли, че русокоската е много секси, което не може да се каже за всички участнички, борещи се за сърцето на Виктор.

Атлетичната русокоска е дамата, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се срещнали в залата, където прекарват много време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разграничени от известно време, само че той не е изтрил общите им фотоси в Инстаграм. Стоянов описа, че аргументите за края на връзката им са доста, само че са запазили положителни връзки, написа канала " CoolNews ".

Хриси Парова е същинска сензация в обществените мрежи, където има над 100 000 почитатели. В началото на пандемията възпламени мнозина с 40-дневно предизвикателство за реализиране на топ форма вкъщи, а неотдавна провокира още веднъж – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.



" Реших да направя нещо целеустремено, особено за дамите, към една проблематична област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са доста, от доста сътрудници. За 20 дни някои клиенти реализират забележителни резултати – събаряне на 7-8-9 см ", показа Парова в скорошно изявление пред Нова тв.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР