Виктор Стоянов продължи напред, но не с Алекс Гърдева, а

...
Виктор Стоянов продължи напред, но не с Алекс Гърдева, а
Коментари Харесай

След разочарованието с Виктор, Алекс Гърдева говори за вътрешна борба

Виктор Стоянов продължи напред, само че не с Алекс Гърдева, а с друго момиче. Вече е ясно, че ергенът не е ерген и си има сериозна другарка.

Дениз Хайрула и Виктория Капитонова споделиха пред Vbox7, че връзката на Виктор и Мария е от дълго време, само че нямаме удостоверение на този стадий.

Виж още: ТОП (хотелски) разкош: Пиленцето Нина сподели едностайното си апартаментче в Кан

Не това обаче е значимото, а че Алекс изживя отчаяние след постъпката на Виктор Стоянов. Психоложката показа, че щастието изисква доста старания, непрекъсната вътрешна битка и сили.

" Една вътрешна битка, с цел да усещаме задоволство, мир, благополучие, мир... Всичко е въпрос на избор, даже и това дали ще живеем, по какъв начин ще живеем, защо да живеем ", написа Алекс и безапелационна, че ние сме създатели на нашето на следващия ден.

Виж още: Летни пристрастености: Жанета Осипова сподели лятно тяло и обилен бюст от басейна

Алекс, по-спокойно! За щастието не би трябвало да се борим доста, тъй като е положение на духа и мислите. Ако доста го мислиш, значи нямаш никакво благополучие. 

Иначе Гърдева наподобява задоволена от живота си сега, само че не е ясно има ли си половинка. Ние подозираме, че риалити звездата си има някой, с който да палува.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР