Виктор Стоянов показа другото си лице, видя kliuki.ws Виктор Стоянов, чието

...
Виктор Стоянов показа другото си лице, видя kliuki.ws
Виктор Стоянов, чието
Коментари Харесай

Виктор Стоянов нарече Виктория Капитонова к*чка

Виктор Стоянов сподели другото си лице, видя kliuki.ws
Виктор Стоянов, чието сърце се пробват да завоюват няколко „дами“, тотално се изложи. Ергенът, както към този момент всички го назовават поради риалитито, в което взе участие, сподели, че не е толкоз благ, за колкото се показва в шоуто.

Тази вечер по време на вечерния коктейл, преди да раздаде заветните рози, Стоянов предложения няколко от участничките на самостоятелен диалог. Сред късметлийките бяха Александра Гърдева, Марта и Виктория Капитонова. И точно при срещата с последната си пролича, че Виктор има и страна, която по всякакъв начин се пробва да скрие от камерите.

На срещата с рускинята, Стоянов не се сдържа и я назова „к*чка“. Макар в началото да се опита да замаже ситуацията и да накара Капитонова сама да каже тази дума, правейки се, че не се сеща за нея, той въпреки всичко я сподели.

От своя страна, рускинята вместо да се смути, напълно умерено продължи диалога и даже не се обиди. Тя посочи, че доста пъти е била наричана по този начин от нейните някогашни и в това нямало нищо неприятно.
 Виктор Стоянов назова Виктория Капитонова к*чка сн. Инстаграм
Виктор Стоянов назова Виктория Капитонова к*чка сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР