Виктор Стоянов налази по-възрастна мацка от него и изглежда, че

...
Виктор Стоянов налази по-възрастна мацка от него и изглежда, че
Коментари Харесай

И той си пада по по-зрели жени? Виктор Стоянов се награби с оборотна фолк певица

Виктор Стоянов налази по-възрастна мацка от него и наподобява, че въобще не му пука. Няколко значими разяснения обаче би трябвало да се създадат! Мацката е Емануела, която фактически е с съвсем 10 години по-голяма от Виктор, а историята не е със секс развръзка. Е, най-малко в действителността двамата не са интимни.

Появи се малко видео, в което виждаме разголената Емануела, което не е нещо ново, а Виктор Стоянов я е приклещил в джентълменската си прегръдка.

Виж още: Моника Валериева се записа на танци, отново предизвика почитателите с еротични кадри 

Въпросният сексуален кадър е част от новия видеоклип на Емануела " Ако потегли ", който ще се появи на екран до броени дни. Виктор е основно настоящо лице в клипа, а Емануела си е... Емануела. В песента евентуално се пее по какъв начин тя си го връща на всички гадняри в живота ѝ, изневерявайки на огромната си обич с Виктор. Това са единствено догатки и е изцяло допустимо да станем очевидци на нещо по-оригинално. 

Милото другояче се е снимал в клипове на много фолкаджийки и наподобява, че моделската му кариера е във напредък, с помощта на основната му роля в риалити предаването.

Виж още: Гери Стаменова - гневна на бъзиците за британския ѝ! Моделката проговори на цели два езика

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР