Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто „Ергенът”,

...
Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто „Ергенът”,
Коментари Харесай

Ето с коя от участничките е спал Виктор от Ергенът

Виктор Стоянов, който е основно настоящо лице в шоуто „ Ергенът”, призна, че още не може да превъзмогне изцяло някогашната си другарка Хриси Парова. „ Няма да я не помни в никакъв случай, само че ще обичам още веднъж!”, оптимист е фитнес моделът. С половин уста той показа още, че е влезнал в предаването единствено за пари, а не с цел да си търси гадже.

„ Сигурен съм, че мнението ми би разочаровало доста хора, само че за скромните ми 31 години на този свят се убедих, че всеки от нас си има цена. Тези, които отхвърлят, просто още не са научили своята”, откровеничи Ергенът в обществената мрежа. Той неведнъж е намеквал, че към момента е свободен и момите в предаването не са съумели да го впечатлят задоволително. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са дружно, само че са запазили положителни усеща един към различен.

Запознати издават, че Стоянов е имал интимни връзки с някои от участничките след края на шоуто, но въобще нямал желание те да прераснат в освен това. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, откакто тя му подари употребяваното си долни дрехи. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става.

Още със старта на формата се заприказва, че Виктор е излъгал за фамилното си състояние, тъй като на някои от по-старите си фотоси носи халка. Истината е, че с някогашната му другарка Хриси Парова са си разменили пръстени, само че единствено алегорично, без да подписват формален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната русокоска е огромната му обич и до момента друга не е съумяла да я измести от сърцето му.

„ Разделихме се, тъй като и двамата допуснахме огромни неточности. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам голям недостиг на самообладание. Избухлив съм, тъй като съм зодия Овен. Казвам неща, които не мисля, за да нараня индивида насреща. Детинско е, позор ме е, само че работя в посока да трансформира тази линия от характера си”, прям е софиянецът, който скоро ще чукне 32 години.

Бившата обичана на Стоянов, с която са били дружно в продължение на 8 години, е известната фитнес инструкторка и инфлуенсърка. Тя има над 100 000 почитатели в инстаграм и развива печелив бизнес в тази сфера. Виктор постоянно е казвал, че желае да има до себе си мощна и самостоятелна жена, а на капризна хубавица, която да устоя. Именно по тази причина множеството от участничките в „ Ергенът”, измежду които няколко известни плеймейтки и бръмчалки, въобще не паснали на светогледа му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР