Виктор Стоянов избра неуравновесената Гергана и вбеси зрителите! Бесни зрители нападнаха

...
Виктор Стоянов избра неуравновесената Гергана и вбеси зрителите!
Бесни зрители нападнаха
Коментари Харесай

Зрители попиляха „Ергенът“: Явно вътре се котират само пачите!

Виктор Стоянов избра неуравновесената Гергана и вбеси феновете!
Бесни фенове нападнаха продукцията „Ергенът“ нощес след следващите елиминации. Както видяхме, Виктор Стоянов избра да бие шута на Елвира – най-незлобливата, неконфликтна и свястна участничка (според мнозина). В сюблимния миг решението трябваше да бъде сред Гергана и Елвира, а Стоянов връчи розата на Герито.
 Ергенът
Яки обиди отнесе „Ергенът“

Втрещените фенове не стопираха да разясняват това безумство и несъмнено, заляха с обиди фитнес инструктора и самата Гергана. Мнозина към този момент са на мнение, че в този формат се толерират пошлостта, кичът, тъпотията и „разкраченото“ държание.

„Очевидно е, че вътре се котират пачите. Тази Гергана не спря да се държи като блудница, неуравновесена освен това – нещо, което самият Виктор означи скоро пред камерите. Или ще реве, или ще пищи на фалцет какъв брой е прецакана, или ще го гледа като невидяла секс от десетилетие и ще му се предлага брутално. Елвира беше единственото обикновено създание вътре, както и Ева, само че и двете ги натири тоя мухльо“, не могат да го понасят към този момент потребителки.

Вместо да се разрида неудържимо, както го прави Бонбонова преди всяка гала на розата обаче, изгонената Елвира сподели и най-пичовското държание. Девствената госпожица си потегли с усмивка и вдигната гордо глава.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР