Виктор Стоянов - ергенът, за чието сърце ще се борят

...
Виктор Стоянов - ергенът, за чието сърце ще се борят
Коментари Харесай

Ерген или сгоден е Виктор Стоянов от Ергенът?

Виктор Стоянов - ергенът, за чието сърце ще се борят дамите в едноименното ново сантименталното риалити по bTV, се оказа мъж без комплекси. Той изненадващо показа, че преди време си е присадил коса, тъй като доста държи на външния си тип и не би понесъл да се гледа плешив от в този момент до края на живота си. Забелязал, че косата му оредявала и се подложил на скъпата намеса, написа сп.Story.

31-годишният шеф на фитнес зала и модел ще търси половинката си в известния американски формат, който се излъчва за пръв път в България.

За сърцето на Виктор ще се борят 20 дами, само че единствено една от тях ще бъде щастливката, която някогашният народен играч и треньор по гребане ще избере да стане негова жена. Шоуто би трябвало да приключи с предложение за брак, само че дали подобен ще се състои в действителност?

Към момента Виктор се води свободен мъж, само че до неотдавна е имал 5-годишна връзка с кpacива фитнec инcтpyĸтopĸa и инфлyeнcъp, на име Xpиcтиaнa Πapoвa. Защо двойката се е разделила, към този момент остава загадка.

Витаят обаче клюки, че двамата са дружно и през днешния ден, даже са сгодени, само че крият връзката, с цел да може Стоянов безпроблемно да взе участие в шоуто, с което да добие още популярност.

„ Хонорарът му е толкоз висок, че си коства да си продаде и майчиното мляко, пък камо ли да се преструва на самостоятелен “, злословят недоброжелатели.

Заедно ли са към момента скрито моделът и инструкторката, не може да се твърди сигурно. Но в случай че това е истина, редна ли е сходна машинация и почтено ли е феновете да бъдат подвеждани по сходен метод? Най-неприятна ще бъде обаче истината за победителката, изключително в случай че тя в действителност се влюби във Виктор...

Какви са условията на Виктор за бъдещата му брачна половинка?

Да завладее мозъка и сърцето му, да е откровена като него и двамата освен да имат общи ползи, а да гледат в една посока. Вярва в любовта и е подготвен за нея. Казва, че е сантиментален и не би си разрешил да се отнася към своята дама по различен метод, с изключение на като благородник.

Спортът и многочислените трудности в живота му, по негови думи, са го научили на дисциплинираност и отговорност към близките и към самия себе си. Здравето и положителната форма – физическа и прочувствена, са се трансформирали в негов метод на живот. Със същата отговорност и съвестност подхожда и в персоналния си живот.

„ Да си влюбен, е най-страхотното възприятие на света. Дъхът ти стопира. Малко е плашещо, само че в това време е необикновено. Правил съм доста откачени неща в името на любовта, само че да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички “, споделя красавецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР