Виктор Николаев побесня и накрая си изпусна нервите в ефир.

...
Виктор Николаев побесня и накрая си изпусна нервите в ефир.
Коментари Харесай

Пореден скандал в ефир: Виктор Николаев се издразни на гост, който закъсня

Виктор Николаев побесня и най-после си изпусна нервите в ефир. Причината е, че гостът в студиото закъсня доста и това размести програмата на " Здравей, България “.

Николаев и Мира Иванова пробваха оптимално дълго да запълват времето, а най-после водещият означи, че чакат посетител в студиото, който закъснява доста. Всъщност гостът бе депутатът от " Продължаваме промяната “ Константин Бачийски, който трябваше да се ожали, че е заплашван поради сагата на " Капитан Андреево “.

Когато Бачийски влезе в студиото, Николаев не се сдържа:

" Много неприятно закъсняхте. Трудно ми е да ви кажа положително утро “, поде той.

Гостът му пък даже не се извини, а диалогът с него непосредствено стартира.

" Редовно съм получавал закани – най-различни. Тук опасността е, че " доста младежи получавали сърдечен удар “. А другото нещо беше да се замисля какъв брой хора изчезвали, когато са неуместни “, сподели Бачийски.

По думите му заканите идвали очи в очи от подставени лица. " Хората идват от хора, които са владеели " Капитан Андреево “ и в този момент сме им разрушили къщичката “, сподели той, без да показа никакви съответни данни с имена, дати или как тъкмо е бил заплашван. 

Той обаче продължи с общите приказки и добави, че закани са получили редица народни представители, както и зам.-министър Христанов, написа " Блиц ".

" Човекът, който ме заплашва, не бих го извикал на разпит. Но не съм единствено аз и други са заплашвани “, сподели Бачийски.

" Другите, като дойдете в точния момент. Идва се в точния момент в телевизионно студио “, изнерви се отново Виктор и приключи диалога след две минути разговор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР