Виктор Николаев мистериозно се изпари от ефира на Нова тв

...
Виктор Николаев мистериозно се изпари от ефира на Нова тв
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ: Къде изчезна Виктор Николаев?

Виктор Николаев мистериозно се изпари от ефира на Нова тв без пояснения къде и за какво не е на работа. Водещият на „ Здравей, България ” беше в студиото предишния петък, а по-късно предаването стартира да се води само от неговата колежка Мира Иванова.
Историята с Виктор Николаев в Нова тв съмнително припомня това, което доскоро повече от месец се случи с колежката му от Би Ти Ви – Биляна Гавазова. Водещият на утринния блок ходеше на работа всеки ден, а по-късно ненадейно изчезна и всички в предаването се държат пред камерите по този начин, сякаш нищо изключително не е станало. Миналия петък Николаев си изнесе почтително ефира и на финала на предаването даже се опита да спретне първоаприлска смешка – сподели, че събота била работен ден. Само че сътрудниците му не се вързаха и това стана мотив за смешки и закачки на финала на предаването. „ Тази година не ми се получи, обаче следващата година... ”, закани се Виктор на колежката си Мира, с което сподели, че няма никакво желание да напуща и възнамерява най-малко още година да продължава да работи дружно с Иванова в „ Здравей, България ”, писа " Уикенд ".

На идващия работен ден – понеделник, обаче него го нямаше в ефира . Мира Иванова не даде никакво пояснение за отсъствието му. Тя просто показа продуцентката за деня, а по-късно посрещна в студиото синоптика Ники Василковски и новинаря Методи Владимиров, който небрежно показа събитията от миналата нощ. На идващия ден сюжетът се повтори. В студиото вместо Виктор беше единствено Мира, която поведе диалог за новините дружно с Владимиров. Между другото, момчето в последно време цялостни разнородни дупки в предаванията на Нова тв. Преди време го бяха поставили да води „ Карай направи ” на мястото на Диана Найденова. Сега пък съумява съвсем да замести Виктор Николаев в „ Здравей, България ”. В малкия екран обаче към момента не се приказва, че Методи ще сменя титулярния водещ. По скоро се пази тактично безмълвие във връзка с неговото неявяване.

Преди време по същия метод, единствено че от Би Ти Ви, безследно от ефир изчезна Биляна Гавазова . В продължение на няколко дни никой в ефира на „ Тази заран ” не загатваше за нея, до момента в който „ Уикенд ” не се обърна с публично питане към хората в малкия екран. Оттам споделиха, че Биляна била в отпуска, след това сътрудника й Златимир Йочев заяви в ефир, че била болна от Ковид-19, а най-после се оказа, че е напуснала. Дали сюжетът не се повтаря в Нова тв?

Ако Виктор напуща съвсем незабавно след колежката си, това би могло да значи, че двамата са поканени в различен план. Нищо чудно да станат водещи на нов утринен блок, който се приготвя в някой нов канал или да вземем за пример в Българска национална телевизия. Но отсъствието на водещия би могло да няма нищо общо с напускането на Гавазова, да е обиктовено съвпадане и скоро той още веднъж да се завърне на работа. Какво тъкмо ще стане? Бъдещето ще покаже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР