Виктор Николаев да мине на успокоителни, апелират зрителите на сутрешния

...
Виктор Николаев да мине на успокоителни, апелират зрителите на сутрешния
Коментари Харесай

Зрители призоваха Виктор Николаев да мине на успокоителни

Виктор Николаев да мине на успокоителни, молят феновете на утринния блок на Нова ТВ. Напоследък журналистът все по-трудно управлява страстите си и показва непрофесионализъм, избухвайки против гостите и сътрудниците си в ефир.

Зрителите приканват Николаев да се кротне и да стартира да си гледа работата, без да основава ненужно напрежение. Писмата и мненията им, които пишат в формалната страница на предаването във „ Facebook “, обаче редовно са подминавани от екипа, който очевидно не държи на противоположната връзка, писа „ Ретро “.

Колеги на журналиста издават, че непрекъснатата му раздразнителност се дължала както на персонални проблеми, по този начин и на неразбирателствата му с Аделина Радева и хора от бекстейджа на предаването.

За последно Виктор избухна точно против редакторите и шефовете на утринния блок, като се развика в ефир: „ Какво да давам, бе, хора?! Върша работа за трима! “. ТВ водещият бил неудовлетворен, че му се налагало непрестанно да поема и отговорностите на партньорката си Аделина, както и да дава ум на чиновниците зад кадър.

Откакто Ани Цолова и Радева си смениха местата, нервните прояви на водещия доста са зачестили.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР