Виктор Карагьозов вече не е старши треньор на националния отбор

...
Виктор Карагьозов вече не е старши треньор на националния отбор
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов вече не е страши треньор на волейболните национали до 18 години

Виктор Карагьозов към този момент не е старши треньор на националния тим на България по волейбол за мъже до 18 години, заяви Българската федерация по волейбол. От централата прецизират, че Карагьозов самичък е заявил решението си пред Управителния съвет на БФ Волейбол.

На последното Европейско състезание по волейбол за юноши до 18 година в Грузия през юли 2022 година, българският народен тим, под управлението на Карагьозов, завоюва бронзовите медали.

По този метод България завоюва и квота за Световното състезание по волейбол за юноши до 19 година през 2023 година

Ето какво написаха от федерацията по волейбол:

Българската федерация по волейбол благодари на Виктор Карагьозов за ползотворната работа в юношеския народен тим и за построяването на бъдеще на мъжкия народен тим и му пожелава триумф в неговите персонални бъдещи инициативи и провокации.

На последното Европейско състезание по волейбол за юноши до 18 година в Грузия през юли 2022 година, българският народен тим, воден от Карагьозов, завоюва бронзовите медали. По този метод България завоюва и квота за Световното състезание по волейбол за юноши до 19 година през 2023 година

Виктор Карагьозов заявява пред Управителния съвет на Българската федерация по волейбол своето решение да не продължи да бъде старши треньор на националния тим за юноши до 18 година

Управителният съвет на БФВ още един път показва своята благодарност към Карагьозов за работата му отпред на юношеския народен тим на България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР