Виктор Карагьозов остана довлен от реакцията на неговите възпитаници след

...
Виктор Карагьозов остана довлен от реакцията на неговите възпитаници след
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Важното е, че в процеса на мача успяхме да се вдигнем чисто психологически

Виктор Карагьозов остана довлен от реакцията на неговите ученици след първия гейм в мача против Нефтохимик за волейболната " Купа на България ". Ето какво показа наставникът след тригеймовата загуба, изхвърлила Марек Юнион-Ивкони от конкуренцията:
 И Нефтохимик с чиста победа за волейболната
И Нефтохимик с чиста победа за волейболната " Купа на България "

Шампионите бяха леко затруднени от Марек Юнион-Ивкони

" Важното е, че в процеса на мача успяхме да се вдигнем чисто психически, не както бяхме в първия гейм. Класата в края на втория и третия гейм даде предимство на Нефтохимик, както и групирането на блок и взаимоотношението посред им и противодействието на Ники Николов в центъра.

В първия гейм с изключение на психологическият фактор повлия и поемането, разсеяни топки на релативно лек сервис, оттова и плашливост в играта. Когато нещата са по-спокойни, когато се опитаме да покажем нашите благоприятни условия, играем равностойно. Дори когато имаме положително посрещане, не приключваме по най-хубавия метод нашата офанзива. Работим върху това нещо, с течение на времето ще се усъвършенства.

Безспорно Златан беше водач на терена, държеше равнище на детайла посрещане. Надявам се да почистим грешките и да станем по-ефективни в играта на висока топка. За всичко е нужно време ", сподели Виктор Карагьозов.Виктор КАрагь
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР