Виктор Карагьозов коментира пред сайта BGvolleyball.com загубата на водения от

...
Виктор Карагьозов коментира пред сайта BGvolleyball.com загубата на водения от
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Разчитаме на продукта на нашата школа, а продуктът е все още неопитен

Виктор Карагьозов разяснява пред уеб страницата BGvolleyball.com загубата на водения от него Марек Юнион-Ивкони от ЦСКА:
 ЦСКА даде гейм на Марек-Юнион Ивкони, само че се затвърди второто място
ЦСКА даде гейм на Марек-Юнион Ивкони, само че се затвърди второто място

Гостите от Дупница оказаха сериозна опозиция в средата на мача

" Не бих споделил, че ЦСКА ни е затруднил най-вече на сервис, макар че те разполагат със съществени реализатори на този детайл. Днес не беше денят, в който да извършват този нападателен сервис. Проблемите при нас пристигнаха от самостоятелни, извънредно хлапашки неточности на водещи, най-опитни състезатели в тима. Ние нямаме изявена фигура, която в сложните моменти да съумее да даде нужното самочувствие и убеденост в по-младите състезатели. Принципът е тъкмо този - старите да поведат младите и да дадат сигурност в техните дейности.

Такава атмосфера като днешната дава тонус на състезателите, по-голяма мотивация. За мен при такива условия би трябвало играчите да дадат доста повече от себе си, тъй като е доста по-приятно и по-мотивиращо да играеш пред такава аудитория.

Играем на амплитуди, което значи, че няма единствено един или два аспекта от играта, върху които да обърнем внимание. Има справедливи аргументи. Разчитаме на продукта на нашата школа, а продуктът е към момента некомпетентен, има огромно текучество на състезатели, мъчно може за месец-два да се построи нов тим. В придвижване се опитваме да променим нашите неточности, да дадем опция на по-голямо развиване както на младите, по този начин и на тима ", приключи наставникът на Марек Юнион-Ивкони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР