Виктор Калев се е заел с нелеката задача да спасява

...
Виктор Калев се е заел с нелеката задача да спасява
Коментари Харесай

Виктор Калев СПАСЯВА Нели Петкова

Виктор Калев се е заел с нелеката задача да избавя Нели Петкова от безпаричие. Той е дал работа на някогашната си колежка в „ Шоуто на Слави ”. Цяло лято певицата ще обикаля България като участник във към момента единствения театър на артиста „ Грамофон ”.

Според слуховете, Нели Петкова месеци наред се е увъртала към Слави Трифонов с вяра да я прибере още веднъж на работа в своята телевизия 7/8 ТВ, написа „ Уикенд “. Тя напусна шоуто му преди цели 9 години с концепцията, че има задоволително сили, гений и известност да прави независима кариера.

Но животът жестоко ѝ сподели, че бърка. Оттогава карловската роза не изпуска комфортен случа да се отърка в някогашния си началник и да намекне, че с наслада би се върнала в „ Ку-ку Бенд ”. Той обаче настойчиво се преструва, че не схваща нейните подмятания. В редките случаи, когато е правел огромни концерти в последните години, я е канил като посетител реализатор на сцената дружно с останалите някогашни певици от шоуто. Два-три пъти Нели е гостувала и в излъчвания на 7/8 ТВ. Но това е лимитът на помощта, която Слави е подготвен да ѝ окаже.

За сметка на това Виктор Калев е надалеч по-благосклонен към своята някогашна колежка. За разлика от нея, той задържа позициите си на звезда и без ефира на шоумена от Учиндол. В знак на благосклонност към Нели неотдавна артистът даже записа дуетна ария с нея. Именно тази ария е основанието, с което тя се включва в турнето му. На всяко зрелище Нели ще излиза на сцената, с цел да извършва въпросното парче, както и някои други песни, с които е извивала глас преди години в „ Шоуто на Слави ”.

Спектакълът „ Грамофон ” всъщност е ретроспекция на живота на Виктор Калев, в която той играе и някои от старите си скечове при Дългия. Най-вероятно е измислил метод да включи Нели точно в тази част от представлението, което по принцип е моноспектакъл. За първи път Калев ще излиза на сцената дружно с други реализатори.

Освен Нели, в „ Грамофон ” ще взе участие още една близка другарка на артиста от Златоград – Тони Димитрова . Засега не е ясно тъкмо какво ще прави тя на сцената, само че се чака, също като Петкова, да пее в дует с Калев.

Не е ясно какво става с мъжа на Нели Петкова, до момента в който самата тя се чуди по какъв начин да закърпи ситуацията с кариерата и свитите си финанси. Известно е, че певицата има дете от американец, който е много по-възрастен от нея.

Години наред тя криеше самоличността му, което даде мотив да се заприказва, че има нещо неправилно във връзката им като да вземем за пример, че той може би е женен за друга. После обаче индивидът се появи в предаването „ Търси се ” и постави завършек на тези спекулации. Но от този момент никой не го е виждал. В същото време певицата спря постоянните си пътувания до Съединени американски щати, където е непрекъснатото местопребиваване на мъжа ѝ. От месеци тя и момченцето ѝ са в България. Когато работи, за детето се грижат нейните родственици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР