Виктор Калев пак е част от екипа на Слави Трифонов,

...
Виктор Калев пак е част от екипа на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Виктор Калев се продаде на Слави

Виктор Калев отново е част от екипа на Слави Трифонов, разбра HotArena .

След като двамата се разделиха със серия от кавги преди 4 години, комикът още веднъж се продаде за пари на някогашния си началник. Финансови усложнения и липса на задължения принудили артиста от Златоград да стартира да се изявява по кабеларката на Дългия. Макар в интервала, в който беше актьор на свободна процедура, Трифонов да го унижаваше с майтапи и неколегиално отношение, Виктор е преглътнал горчилката и да остави обидата в предишното. 

Срещу примамлива заплата бил подготвен още веднъж да понася философски ругатните на началника си, единствено и единствено да има работа на контракт. В годините, в които изкара на свободна процедура, Калев сътвори театър за живота си, към който в началото имаше интерс, само че с времето представленията стопираха да бъдат посещавани. 

Той не получи нито една покана от огромните ни театрални режисьори за роля в театъра, каквато в действителност беше фантазията му. Сега Калев е извадил от нафталина до болежка познатите облици на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и отново се прави на смешник във вечерите на актьорите по малкия екран на Слави. 

Според осведомени Калев прибира заплата от 5 бона като повече от него прибира единствено Краси Радков. Тъй като рекламодателите обаче нямат никакъв интерес към малкия екран на Слави, той се е принудил да проси спонсорство във Facebook. Така че не се знае дали още дълго ще успее да заплаща надниците на екипа си, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР