Виктор Фачев поема управлението на дирекция „Човешки ресурси на Кауфланд

...
Виктор Фачев поема управлението на дирекция „Човешки ресурси на Кауфланд
Коментари Харесай

Виктор Фачев е новият директор "Човешки ресурси" на Kaufland България

Виктор Фачев поема ръководството на дирекция „ Човешки запаси " на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД. На тази позиция той ще управлява и развива стратегически основните за компанията процеси в областта на човешкия капитал.

Виктор Фачев има 10-годишен професионален опит в ръководството на човешките запаси в областта на бързооборотните артикули и фармацевтичната промишленост, както и в конкурентни сектори като IT и аутсорсинг (BPO). Преди да поеме поста в Kaufland България, той е управител „ Човешки запаси " на Sanofi за Югоизточна и Централна Европа. Под негово управление компанията печели и премията HR план на годината в категория " Малки и междинни предприятия " на Българска асоциация за ръководство на хора. Преди това е управлявал световните HR стратегии в HR хъба на Hewlett-Packard в София и Пало Алто.

Богатият опит на Фачев включва ръководство на смяната, сливания и преструктуриране на бизнеса, бизнес консултиране, работа с образователни заведения и развиване на стажантски стратегии.

Фачев приключва " Международен маркетинг и мениджмънт " в Lauder Business School - Vienna International College, Австрия, а преди този момент - Американския лицей в София.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР