"Виктор е безхарактерен пъзльо". В това са категорични зрителите на

...
"Виктор е безхарактерен пъзльо". В това са категорични зрителите на
Коментари Харесай

Зрители гневни на „Ергенът“: Виктор е безхарактерен пъзльо 



"Виктор е слабохарактерен пъзльо ". В това са безапелационни феновете на „ Ергенът “, които са гневни, че след вчерашния епизод той остави в шоуто рускинята Виктория, която се държа безобразно.

Инфлуенсърката до този миг тровеше Александра, наричаше я „ злото “, настройваше всички дами в къщата против нея и се гавреше с психоложката. Вчера се оказа, че е минала всевъзможни граници. Зад кадър тя е траяла да трови Александра и да ѝ приказва доста нелепости.


Без въобще да се тормози пред камерите, в разгара на коктейла, Виктория сътвори и най-големия скандал в шоуто – лисна чаша с вода против съперничката си. Алекс резервира хладнокръвие и даже не сподели на Виктор какво се е случило тъкмо. „ Има ли значение? Аз имам една истина, различен ще има друга “, метафизичен се опита да се измъкне тя.

Виктория се държа безочливо и със самия Виктор, откакто отхвърли да му даде пояснения, настоя че Александра е най-голямото зло в къщата и би трябвало неотложно да си тръгне, тъй като била „ умопобъркан “.

В края на предаването, когато Ергенът трябваше да раздаде три рози той изненадващо остави Виктория в шоуто, което разгневи феновете.

Ето и част от мненията (без редакторска намеса)


"След постъпката на Виктор, който даде роза на оная Руска чума Категорично съм уверен, че той не заслужава обичта на Алекс. Надявам се да вземе вярното решение и да върне розата на Виктор на идната гала. Тя може да не завоюва "Ергенът " само че завоюва нас почитателите "

"Алесандра изтърпя доста, само че постъпката последно на Виктор не ми хареса. Може по този начин да са му наредилипродоцентите, само че при всички състояние държанието му бе грозно "

"Безхарактерен вид, който няма т. пки, с цел да покаже вратата на онази самозабравила се съветска м. стия. Виктор е всичко друго, само че не и мъж за образец. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР