Виктор Делигълъбов, който на 12 юни прегази на два пъти

...
Виктор Делигълъбов, който на 12 юни прегази на два пъти
Коментари Харесай

Върнаха в ареста дрогирания шофьор, прегазил два пъти жена в Самоков

Виктор Делигълъбов, който на 12 юни прегази на два пъти жена в Самоков, до момента в който караше под въздействието на кокаин и марихуана, се връща в ареста, реши състав на Софийския областен съд с ръководител Пламен Петков и членове Недялка Николова и Анелия Игликова. Така те анулираха решението на Районния съд в Самоков, който пусна Виктор Делигълъбов под домакински арест.
24-годишният мъж получи ново, по-тежко обвиняване. Той към този момент е измамен под отговорност за съзнателно породена тежка телесна щета при ръководство на кола. Предвиденото от закона наказване е от 3 до 12 години затвор.
"Наистина скърбя за този случай ", сподели пред магистратите Гълъбов, и уточни че взел чартърен огромния джип, с който направи злополуката, тъй като го било боязън да кара след случай в Холандия, където учи.
Адвокатът му Христо Ботев настояваше, че клиентът му не е схванал, че е сгазил Недялка Джикова. Защитникът посочи, че парктроникът не реагирал, а Гълъбов не се крил и не избягал, а паркирал наоколо.
Съдът обаче цитира експертиза, съгласно която парктроникът е работил. Свидетели пък виели Гълъбов да се демонстрира през прозореца на джипа и да поглежда обратно незабавно, откакто сгазил Джикова. Заради това съдът остави мъжа, който към този момент е хващан да ката надрусан, в ареста, Решението е дефинитивно.
"Доволни ли сте към този момент? ", извика към репортерите Делигълъбов, откакто стана ясно, че отива в ареста.
Дъщерята на Недялка - Радостина, сподели, че е удовлетворена от решението на съда, само че за нея най-важно е майка й да се оправи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР