Виктор Антонов, художествен директор на Half-Life 2, Dishonored и ветеран

...
Виктор Антонов, художествен директор на Half-Life 2, Dishonored и ветеран
Коментари Харесай

Художественият директор на Half-Life 2 и Dishonored започва работа по нова игра

Виктор Антонов, живописен шеф на Half-Life 2, Dishonored и деец в гейм промишлеността, към този момент е почнал работа по нова игра, дружно с други свои сътрудници от влиятелни студиа. Всички те са част от Eschatology Entertainment, новосформирано студио с център в Кипър, което по-рано този месец получи финансиране от четири милиона $.

Към този миг няма доста информация по отношение на това, по което ще работи Антонов, като се изключи че става дума за шутър с вероятност от първо лице, който ще подчертава над сюжета си и има детайли от Souls игрите. Проектът ще е ориентиран към хардкор геймъри и се популяризира, като игра, която ще раздруса жанра на FPP шутърите. Мястото на деяние ще е апокалиптична версия на Дивия Запад, като играта към момента няма заглавие, само че се знае, че ще излезе за лични компютри и конзоли.

Освен Антонов, Eschatology Entertainment е формирано от ветерани в гейм промишлеността, идващи от Wargaming и Valve, като съставът на студиото наброява повече от 40 разработчика, доста от тях работили в Lesser Evil Games.

„ Този нов апокалиптичен свят ще е богат на история, ужаси, комплицирани персонажи и удивителни истории. Той просто чака да бъде открит и проучен. Вярваме, че играта ни може да е освен това от една игра и да се трансформира в културен феномен. Ние самите сме хардкор играчи и буйни почитатели на предизвикателния геймплей и богатите истории. В качеството си на разработчици нашата задача се явява да сътворяваме игри, които ние обичаме да играем “, пишат на уеб страницата си основателите на Eschatology Entertainment.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР