Викове Победа огласиха пространството зад парламента след падането на кабинета

...
Викове Победа огласиха пространството зад парламента след падането на кабинета
Коментари Харесай

Тумба-лумба, песни и танци - ДПС и Възраждане празнуват вота на недоверие -

Викове " Победа " огласиха пространството зад Народното събрание след рухването на кабинета на Кирил Петков. Събралите се на мястото депесари развяха байраци, заудряха тъпани и извиха хоро незабавно откакто схванаха резултата от гласуването.

Първо от задния вход се изнизаха депутатите от Има Такъв Народ, които по обясними аргументи няма по какъв начин повече да се появят измежду същинските протестиращи против модела Борисов-Доган.

На събитието прозвуча химна, а скоро по-късно измежду поддръжниците си излязоха депутатите на Движение за права и свободи, които бяха повече от удовлетворени от това, че са съумели да съборят властта.

Охраната смъкна статив на журналист от Евронюз, а протестиращ го е повалил на земята. Грехът на репортерът е бил, че е най-близо до вездесъщият народен представител Делян Пеевски.

Депесарите приветстваха и депутатите от националистическата групировка Възраждане, при излизането им от Народното събрание.

Целта на „ Възраждане “ е да ръководи независимо. Ние няма по какъв начин да имаме сътрудници в този парламенткоментира водачът на проруската партия Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание, след гласуването на вота на съмнение към кабинета „ Петков “.

Попитан за това, че „ Възраждане “ са подкрепили вота на съмнение дружно с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ ИТН “, Костадинов сподели, че от няколко месеца неговата партия желае оставката на държавното управление.

„ В съответния случай това, че други политически сили са подкрепили това, което ние приказваме от шест месеца, нас би трябвало да ни тормози ли? Даже мога да ви кажа следното нещо – бих се радвал, в случай че има депутати от „ Продължаваме Промяната “, Българска социалистическа партия, „ Демократична България “, които да ни поддържат “, добави водачът на „ Възраждане “.

По думите му в този парламент няма партия, с която " Възраждане " би могла да си партнира.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР