Викове Оставка посрещнаха словото на председателя на Народното събрание Цвета

...
Викове Оставка посрещнаха словото на председателя на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

Търновци поздравиха Караянчева с викове Оставка, тя им честити независимостта

Викове " Оставка " посрещнаха словото на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева във Велико Търново във връзка 112 години от независимостта на България.

Най-скъпите и умни наши предшественици за взели участие в делото за независимостта на страната, по думите й. Скъпи скандиращи там, преди вас доста хора са били преди вас и са имали доста по-исторически взор напред , обърна се тя към недоволните.

Днес е празник на политическата воля, празненство на здравния политически разсъдък , счита Караянчева. Не би трябвало да позволяваме грешките от предишното, по думите й. Хубаво е, че се събираме на всеки празник в Търново, тъй като тук всеки камък има история, обърна се парламентарният началник към тези, които желаят да я чуят.

Независимостта би трябвало да бъде сплав, по думите й. На вас, които викате Оставка, също Честит празник , още веднъж се обърна Караянчева към протестиращите.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов акцентира, че преди 112 години камбаните в града бият тържествено, а хората се прегръщат по улиците . Независимостта е дело на целия български народа, всеки взе участие, всеки има своята роля, акцентира той. По думите му освобождението, съединението и независимостта ни демонстрират какъв брой мощен в българският народ, когато е единен.

Независимостта е оповестена тук в славния Търновград, напомни кметът Панов. Да си българин е горделивост, да си българин е чест, посочи той. Независимостта е най-ярко проявяване на свободата , акцентира Панов. В словото си той подчертава на единението и съгласие.

Днес България има потребност от единение и съгласие , безапелационен бе кметът на Велико Търново. Историята би трябвало да се знае, историята би трябвало да се помни, добави още той. Обединителната идея, която ни сплотява би трябвало да е бъдещето ни, съгласно него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР