Вики Петрова отново е усмихната и влюбена. Причината е нова

...
Вики Петрова отново е усмихната и влюбена. Причината е нова
Коментари Харесай

Виктория Петрова сияе с ново гадже! Ето кой я чака след работа

Вики Петрова още веднъж е усмихната и влюбена. Причината е нова тръпка, за която новинарката към момента не споделя даже с най-близките си колежки, научи HotArena.

След като завърши сякаш стабилната връзка със спортния министър Красен Кралев , тя за следващ път увеси нос, само че в този момент по всичко проличава, че се задава нов разказ.

От две-три седмици колежки на Виктория любопитно надничат, с цел да видят кой е тайнственият мъж, който всяка вечер прибира синеоката красавица след късната емисия. Елегантният благородник, който към този момент не е разпознат като човек от журналистическата колегия, безусловно всяка вечер, до момента в който още траела емисията, паркирал колата си покрай Би Ти Ви и чакал хубавата Вики да завърши с четенето на новините и тичала към огледалото, с цел да се гримира отначало и да бърза за обичания, писа „ Таблоид “.

Все отново колежките й подозират, че новият на Петрова е предприемач , тъй като постоянно бил стегнат в грациозен тежкарски костюм и имал тип на процъфтяващ бизнесмен. Бил доста любезен и деликатен към нея. Бил на прага на 40-те , които ще навърши идващия август.

Вики доста желала пръстен, женитба и деца. С Красен Кралев не се стигна до там, а бракът й с оператора Добромир Иванов търпя единствено 1 година, защото той я смени с танцьорка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР