Вики Перез била красива и успешна, но ден след ден

...
Вики Перез била красива и успешна, но ден след ден
Коментари Харесай

На сексапилната Вили й се случи нещо кошмарно, което преобърна живота й! Щом видите СНИМКИ-те й, ще останете безмълвни

Вики Перез била красива и сполучлива, само че ден след ден почнала да се трансформира до неразбираемост. Заради сериозна болест манекенката почнала да дебелее, без значение, че всеки ден ходила да тренира във фитнеса. Лекарите я диагностицирали с израстък на мозъка.



Преди напълняването Вики печелила даже фитнес надпревари. " Изпаднах в потрес, когато забелязах, че лицето ми е отекло, а краката и ръцете ми отичаха - все едно арестувам вода ", спомня си Вики. " Накрая се стигна до там, че трябваше да нося мъжки обувки, облеклата ми омаляха, започнах да се срамя да излизам от къщи ", споделя още тя.

За първи път забелязала, че напълнява, когато тежала 59 кг. Малко по-късно на ръката й се появил обрив. " Мислех си, че е алергия, само че на другия ден към този момент не можех да вдишвам ", спомня си Вики. Лекарите я закарали в болничното заведение с анафилактичен потрес. После за една година качила над 19 кг.



Лекарите не знаели какво й има, само че след серия проби я диагностицирали със Синдром на Кушинг, поради който се стига до звишени равнища на кортизона в тялото. Накрая открили и, че има израстък в мозъка.



" Не знаех какъв тъкмо израстък имам, мислех си, че ще умра ", признава Вики. Лекарите й дали обещание, че ще живее.



Вики се оперирала и незабавно усетила смяната. " Два дни след интервенцията краката ми бяха още веднъж естествени без отоци. Възстановяването беше тежко, трябваше още веднъж да се изучавам да вървя ", споделя тя. В момента е съумяла да смъкна повече от половината насъбрани килограми и има вяра, че още веднъж ще заживее обикновено.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР