Вики от Мастило реши да се отърве от старите си

...
Вики от Мастило реши да се отърве от старите си
Коментари Харесай

Вики от „Мастило” продаде дрехите си на свои фенки

Вики от „ Мастило ” реши да се отърве от старите си облекла, като ги продаде на свои последователки . Певицата извади на показ в обществените мрежи огромна част от летния си дрешник, дефилирайки с него по време на своята лятна почивка в Царево. Сред облеклата, които разгласи за обмен през профила си в инстаграм, бяха три комплекта, състоящи се от панталон и горна част, три рокли, три чифта бански костюми и шапка.

Изпълнителката не пропусна да спомене марките на тоалетите си, множеството от които бяха в най-малкия размер, създаван от стилните къщи. За едната от роклите разгласи, че е „ купена във Виена за стотици левове ”. Въпреки че е дала много пари за облеклата, с които се раздели, главната част от цените, които изиска за тях, беше към 20 лв.. Обяснимо, бързо се откриха искащи да ги купят. Освен облеклата си, Вики продаде и една кошара за игра на бебета, останала от децата й.

Звездата се пошегува, че спонтанното дефиле е единственото фешън ревю, в което е взела участие в своя живот. И изясни, че индивидът, който го снима, е нейният брат. В „ ревюто ” се включиха и двете й дъщери, на които явно им бе забавно да дефилират дружно с майка си. Вики даде обещание скоро да предложи и облекла, подобаващи за есента и зимата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР